Brazilská roláda
Velmi neobvyklá roláda se zvláštním pracovním postupem. Naprosto ideální pro ty kuchařinky, které rádi zkoušejí stále něco nového. Jestlipak se vám také povede umotat roládu tohoto velmi nevšedního vzhledu?
Suroviny pro 16 porcí
16porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 371 kJ / 4 869 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,63 g |
Tuky | 248,65 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 1,91 g |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 577,89 g |
Postup přípravy
(Na první roládě je potřeba si dát záležet, aby byl střed krásný a roláda se začala krásně odvíjet. Tvoří jakoby letokruhy). Krok 14: Druhý a další případné pláty po vyndání z trouby také ihned potřeme marmeládou, odkrojíme tvrdší strany a narolujeme na předchozí roládu. (Zde to již jde krásně a není třeba tak precizně hlídat začátek). Nebo můžeme začít rolovat další roládu Krok 15: Hotovou roládu (nebo rolády) následně zabalíme do potravinářské folie, pevně smotáme a z krajů utáhneme. Necháme vychladit v lednici do druhého dne. Krok 16: Poté můžeme rozbalit, nakrájet, posypat moučkovým cukrem a podávat.
Zveřejněno 16. 5. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brazilská roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L97rD
Moje poznámka
Brazilská roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L97rD
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 minutami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 2 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 11 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 13 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 14 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 14 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 14 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 14 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 15 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 15 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 16 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 16 hodinami
Domácí perník
KlaraVaj před 20 hodinami
Suroviny:
máslo,
cukr krupice,
žloutek,
bílek,
mouka pšeničná,
sůl,
marmeláda,
cukr moučkový,
tuk,
mouka
Komentáře (5)