Suroviny pro 10 kusů
10kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 627 kJ / 389 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,24 g |
Tuky | 21,40 g |
Vláknina | 2,02 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,02 g |
Sůl | 5,70 g |
Sacharidy | 44,97 g |
Postup přípravy
Necháme hodinu marinovat. Krok 3: Křídla opečeme na grilu.
Zveřejněno 21. 5. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilovaná medová křídla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk812
Moje poznámka
Grilovaná medová křídla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk812
Nejnovější recepty
Linecká srdíčka II
Přidáno před 10 hodinami
Rohlíčky s vůní skořice
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová pečeně na minutku
Přidáno před 14 hodinami
Kolečka se slaným karamelem
Přidáno před 15 hodinami
Plněná vepřová svíčková v listovém těstě
Přidáno před 18 hodinami
Nugátové cukroví
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Melania Trumpová se v jídle hlídá. Celý den má na talíři jen zeleninu a ovoce, nesnáší sushi, ale neodolá smaženému kuřeti
Vánoční trhy v Praze na Míráku lákají na pečená jablka v čokoládě, cukroví i andělské langoše za 140 Kč
Jak na ty nejlepší topinky? Základem je tvrdý chleba a správný tuk. Známe fígl, jak chleba správně nakrájet a čím ho ochutit
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Máslové raženky (bulky)
Wanilor před 1 hodinou
Tvarohovo-jablečný kynutý koláč
Iwana666 před 9 hodinami
Kakaové řezy s krémem a čokoládou
Chmelova před 12 hodinami
Dvoubarevný piškot s polevou
Chmelova před 12 hodinami
Ošatkový chléb
monyss před 13 hodinami
Tmavé lněné rohlíky s kyškou
lecho před 14 hodinami
Slaný koláč z brokolice
lecho před 14 hodinami
Nadýchaná bublanina s meruňkami
KaterinaBilek před 15 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
tinakajfoszova před 17 hodinami
Vrstvená jablková buchta
vozlenka před 18 hodinami
Suroviny:
křídla kuřecí,
sůl,
sůl,
pepř,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
česnek sušený,
olej olivový,
med,
paprika sušená sladká
Komentáře (2)