Hovězí na hrubozrnné hořčici
Hovězí maso z kližky, pokud je dobře připravené, je lahůdka. Správně vychutit a využít k tomu hrubozrnnou hořčici, pivo a chilli omáčku je pak odvážná kombinace, kterou uvítají milovníci pikantních jídel. Vyzkoušejte, budete příjemně překvapeni.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 995 kJ / 1 672 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,91 g |
Tuky | 97,64 g |
Vláknina | 12,85 g |
Cholesterol | 358 mg |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 6,20 g |
Sacharidy | 47,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na hrubozrnné hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYRV5
Moje poznámka
Hovězí na hrubozrnné hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYRV5
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 10 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 14 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 15 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 6 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 7 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 7 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 10 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 11 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 12 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 12 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 15 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 16 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 16 hodinami
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
špek,
sádlo,
paprika čerstvá červená,
mrkev,
houby čerstvé,
pivo černé,
vývar hovězí,
hořčice hrubozrnná,
omáčka chilli sladká,
hrášek mražený,
kmín mletý,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (8)