Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatarský beefsteak

Tradiční příprava syrového masa "tatarák" na česnekové topince je luxusní pokrm. Jakmile ho objevíte a přijdete této úpravě na chuť, neodoláte. Vyžaduje samozřejmě kvalitní hovězí maso, nejlépe s 20 % tuku. Pak bude výsledek lahodný a chutný.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

janky3 janky3

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie739 kJ /
177 kcal
Bílkoviny5,68 g
Tuky9,78 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 213 mg
Sodík 279 mg
Sůl0,68 g
Sacharidy15,26 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nasekáme na jemno nebo nastrouháme a přidáme do misky s masem na tatarák, dobře promícháme. Přidáme ostatní suroviny a dobře promícháme. Krok 2: Připravené maso dáme vychladit do lednice. Krok 3: Krajíce chleba překrojíme na půl a osmažíme na oleji do světlejšího zlatava. Posolíme, natřeme česnekem. Navrstvíme
maso na topinky a ihned podáváme.

TIP: Jak na domácí tatarák

Zveřejněno 10. 10. 2023

Poznámka autorky janky3

Použito mleté maso z Lidlu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tatarský beefsteak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BBrwY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tatarský beefsteak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BBrwY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Jak velké je ,, 1 balení masa na tatarák´´ ?

zuzi777a (moderátorka): Bez Worchestru by to nebyl tatarák. Takhle jsem ho dělala jako mladá novomanželka. Okoukla jsem ho v restauraci, když ho nesli našemu kamarádovi. V tu chvíli se mi obracel želudek, ale za čas jsem si zvykla a nyní je to přímo lahůdka.:-D

kimlo: Máte pravdu! Autorka už ho tam připsala. :-*Takhle bude super! Já jsem už jedla i s kapary, sójovou omáčkou, nebo se dávala cibule jen na povrch. Ale takhle umíchaný mi stejnak chutná nejvíc.:-8

Ešte worchester by to chcelo… ;-)

Suroviny:
maso mleté, cibule červená, paprika sušená sladká, kmín mletý, sůl, pepř mletý, žloutek, hořčice plnotučná, kečup sladký, chilli, topinka, olej, česnek

Přidat fotografie receptu