Telecí ossobuco inspirované kuchyní šéfkuchařů
Telecí ossobuco je italský pokrm, původem z města Milán a jedná se o pravou delikatesu, která příjemně voní použitými bylinkami a maso se bude díky pomalému dušení krásně rozpadat. Ideální přílohou je jemná bramborová kaše.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 512 kJ / 839 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,10 g |
| Tuky | 36,33 g |
| Vláknina | 55,08 g |
| Cholesterol | 32 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,20 g |
| Sacharidy | 57,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Telecí ossobuco inspirované kuchyní šéfkuchařů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwZE
Moje poznámka
Telecí ossobuco inspirované kuchyní šéfkuchařů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwZE
Nejnovější recepty
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 4 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 5 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa na smetaně s paprikami
Přidáno před 19 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamelový likér - latté
Merylas před 15 minutami
Jablkový závin
Lucy27 před 1 hodinou
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 1 hodinou
Moji utopenci
marky79 před 2 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 2 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 2 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 2 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 4 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 4 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 5 hodinami
Suroviny:
sůl mořská,
pepř mletý,
mouka hladká,
olej olivový,
cibule,
česnek,
víno červené,
rozmarýn,
tymián,
bobkový list,
koření nové koření,
vývar hovězí,
mrkev,
celer,
rajče cherry,
rajče,
cukr,
kůra citronová,
máslo
Komentáře (5)