Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí plátky

Krátce marinované krůtí řízky v pikantní omáčce budou chutnat milovníkům sladce pálivé chuti. Pokud budete mít připraveny plátky a přílohu, hotový pokrm budete mít na talíři do 15 minut.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Chlebajez Chlebajez

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 15 min

40 min (25 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 958 kJ /
468 kcal
Bílkoviny2,40 g
Tuky45,60 g
Vláknina3,00 g
Cholesterol 41 mg
Sodík 398 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy10,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso potřeme chilli omáčkou smíchanou s tymiánem a necháme odležet nejméně 2 hodiny. Krok 2: Po odležení pomalu opékáme na sádle do celkového propečení. Krok 3: Získaným výpekem přelijeme přílohu. Hodí se například hranolky.

TIP: Krůtí maso - rady a tipy na vaření a pečení

Zveřejněno 20. 10. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí plátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z683w

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí plátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z683w

Suroviny:
prsa krůtí, sádlo, omáčka chilli, tymián, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu