Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fenyklový karbanátek (Schwarzenberský karbanátek)

Šťavnaté smažené karbanátky jsou díky výborné chuti a rychlé přípravě oblíbenou klasikou. Zkuste je tentokrát ochutit kousky sušené šunky, prolisovaným česnekem a aromatickým fenyklem.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

ViktorBrecka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 681 kJ /
1 836 kcal
Bílkoviny261,69 g
Tuky81,74 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 989 mg
Sodík 2,76 g
Sůl6,77 g
Sacharidy12,68 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme maso, najemno nakrájené prosciutto a přidáme vejce. Krok 2: Do směsi přidáme prolisovaný česnek, lehce rozdrcený fenykl, papriku, sůl a pepř podle chuti a smícháme. Krok 3: Na pánev nalijeme olivový a rýžový olej v poměru 3:5. Pánev rozpálíme na maximum a zbytek smažení provedeme na mírnější teplotě. Krok 4: Karbanátky osmažíme dozlatova.

TIP: Jak na smažení

Zveřejněno 20. 11. 2023

Poznámka autora ViktorBrecka

U nás na varné desce s teplotami v rozmezí “1-9” je mírnější teplota “6”.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fenyklový karbanátek (Schwarzenberský karbanátek)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6PPL

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fenyklový karbanátek (Schwarzenberský karbanátek)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6PPL

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso kuřecí mleté, maso vepřové mleté, maso hovězí mleté, prosciutto, vejce, česnek, fenykl, paprika, sůl, pepř mletý, olej rýžový, olej olivový extra virgin

Přidat fotografie receptu