Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka MIŠ-MAŠ

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 245 kJ /
1 015 kcal
Bílkoviny54,20 g
Tuky67,79 g
Vláknina6,63 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 340 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy44,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na troše oleje osmahneme mleté maso-dokud se nerozdrobí promícháváme. Krok 2: Přidáme mletou červenou papriku, kmín a trochu kečupu, podlijeme vodou. Krok 3: Přidáme nastrouhanou mrkev a celer a na kostičky nakrájené brambory. Krok 4: Potom zahustíme zákletkou. Krok 5: Na závěr přidáme majoránku a česnek.

Kdo má rad ostré přidá si čili papričku a trošku oregána.

Zveřejněno 30. 8. 2009

Poznámka autorky JanaDorazinova

Je to čistě moje fantazie, co dům dal. Nicméně, polévka neměla chybu! Omlouvám se za nekvalitní druhou fotku, bohužel, když jsem přišla na to, že není kvalitní, polévka byla fuč.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka MIŠ-MAŠ

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oQrA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Polévka MIŠ-MAŠ

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oQrA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Jani, já to říkám pořád, že fantazie a improvizace jsou nejlepší vlastnosti, co se vaření týče a vychází z toho bezva jídla:-!;-), tady vidíš, že je to pravda:-DDávám boda za tu fantazii:yes:

Nu Jani, fantazie máš dost, vypadá to dobře. :-D:-D;-):-p:yes::yes:

Tématické fráze:
husí polévka, polévka miš maš, miš maš, miš maš recept, polevka husi, recept husí polévka, maso recepty, polévky miš maš, mis mas polévka, mis maspolevka, husí polévka recept, .holandska polevka,kapusta,,cocka,maso, myšmaš polévka, mišmaš, mišmaš polévka, polevka z husich hrbetu, polévka mišmaš, vlastnosti celeru., recepty husí polevka, vlastnosti celeru

Suroviny:
maso mleté, paprika sušená sladká, kečup sladký, olej, mrkev, celer, brambory, majoránka, česnek, mouka hladká, chilli paprika čerstvá, koření oregáno čerstvé, kmín celý

Přidat fotografie receptu