Modelovací hmota na modelování
Pro ještě krásnější vzhled zákusků a dortů je můžete nazdobit vlastnoručně vyrobenými dekoracemi či figurkami. Připravíte je z této modelovací hmoty, kterou můžete i libovolně zbarvit pomocí potravinářského barviva.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 771 kJ / 3 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,50 g |
Tuky | 73,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 945 mg |
Sůl | 2,11 g |
Sacharidy | 580,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mléko, cukr, fondán, tuk a sirup smícháme.
Krok 2: Směs zpracujeme v robotu.
Krok 3: Výsledkem by měla být tvárná modelovací hmota, kterou uložíme do chladna.
Zveřejněno 30. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Modelovací hmota na modelování
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZY2E
Moje poznámka
Modelovací hmota na modelování
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZY2E
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 4 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 9 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 10 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 12 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 12 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 3 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 3 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 6 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 8 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 8 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 8 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 9 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 10 hodinami
Suroviny:
mléko sušené,
cukr moučkový,
fondán,
tuk ztužený,
sirup glukózový
Komentáře