Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovický pršut

Připravit krkovici na způsob pršutu není nic složitého. Stačí ji pouze zasypat solí, uzavřít v krabičce, vyčkat pár dní a skvělou chuťovku, která se hodí k pivu či vínu, máte hotovou.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Michalos33 Michalos33

Snadný

Doba přípravy 4 min Doba přípravy: 4 min bez doby odležení

4 min (4 min příprava, bez doby odležení)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Do misky nasypeme sůl, na kterou položíme vepřovou krkovici. Krok 2: Krkovici zasypeme solí a krabičku uzavřeme. Krok 3: Necháme 4-7 dní v krabičce, při pokojové teplotě. Krok 4: Poté vyndáme, nakrájíme na tenké plátky a podáváme.

TIP: Nejlepší recepty z vepřového masa

Zveřejněno 14. 12. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovický pršut

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v28Rn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krkovický pršut

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v28Rn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
krkovice vepřová, sůl

Přidat fotografie receptu