Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh s cuketovým salátem

Pstruží maso je delikátní, jemné a lehce stravitelné. Úpravu chce rychlou, abyste si mohli vychutnat jeho skvělou chuť. Zde s překvapivě jednoduchým cuketovým salátem. Jídlo bude rychle hotové a přitom výživné a chuťově vyladěné.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

NOWACO NOWACO

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 5 min

30 min (25 min příprava + 5 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 201 kJ /
1 721 kcal
Bílkoviny4,57 g
Tuky186,77 g
Vláknina3,17 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 1,20 g
Sůl3,00 g
Sacharidy4,62 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pomerančovou šťávu smícháme s 50 ml olivového oleje. Dle chuti osolíme. Krok 2: Sušený česnek a cibuli smícháme s majonézou. Krok 3: Pstruha Nowaco orestujeme na olivovém oleji cca 3 minuty z každé strany. Osolíme a opepříme. Krok 4: Cuketu a ředkev nakrájíme na tenké proužky pomocí škrabky. Smícháme s pomerančovým dresingem a najemno nakrájenou pažitkou. Krok 5: Pstruha Nowaco servírujeme s cuketovým salátkem a česnekovo-bylinkovou majonézou.

Zveřejněno 14. 12. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh s cuketovým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xk28P

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh s cuketovým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xk28P

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
pstruh, cuketa, ředkev, majonéza, česnek sušený, cibule sušená, olej olivový, pažitka, pomeranče, sůl, pepř mletý

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu