Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh s cuketovým salátem

Pstruží maso je delikátní, jemné a lehce stravitelné. Úpravu chce rychlou, abyste si mohli vychutnat jeho skvělou chuť. Zde s překvapivě jednoduchým cuketovým salátem. Jídlo bude rychle hotové a přitom výživné a chuťově vyladěné.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

NOWACO NOWACO

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 5 min

30 min (25 min příprava + 5 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 201 kJ /
1 721 kcal
Bílkoviny4,57 g
Tuky186,77 g
Vláknina3,17 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 1,20 g
Sůl3,00 g
Sacharidy4,62 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pomerančovou šťávu smícháme s 50 ml olivového oleje. Dle chuti osolíme. Krok 2: Sušený česnek a cibuli smícháme s majonézou. Krok 3: Pstruha Nowaco orestujeme na olivovém oleji cca 3 minuty z každé strany. Osolíme a opepříme. Krok 4: Cuketu a ředkev nakrájíme na tenké proužky pomocí škrabky. Smícháme s pomerančovým dresingem a najemno nakrájenou pažitkou. Krok 5: Pstruha Nowaco servírujeme s cuketovým salátkem a česnekovo-bylinkovou majonézou.

Zveřejněno 14. 12. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh s cuketovým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xk28P

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh s cuketovým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xk28P

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
pstruh, cuketa, ředkev, majonéza, česnek sušený, cibule sušená, olej olivový, pažitka, pomeranče, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu