Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Toustový chléb z domácí pekárny

V domácí pekárně se dá připravit i chutný toustový chléb z pšeničné mouky. Pokud domácí pekárnu vlastníte a toustový chléb rádi používáte, vyzkoušejte podle tohoto receptu. Pokud domácí pekárnu nemáte, můžete kynuté těsto zadělat běžným způsobem a upéct v delší chlebíčkové formě v troubě.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Javor Javor

Snadný

Doba přípravy 235 min Doba přípravy: 235 min celková doba včetně přípravy a délky programu i s pečením

235 min (235 min příprava, celková doba včetně přípravy a délky programu i s pečením)

Suroviny pro 1 kus

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 410 kJ /
2 249 kcal
Bílkoviny72,21 g
Tuky67,12 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 661 mg
Sodík 3,51 g
Sůl8,67 g
Sacharidy332,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Suroviny postupně vložíme do pekárny. Nejprve tekuté, pak sypké. Krok 2: Zvolíme program Toustový chléb, velikost: větší, barva: střední a pekárnu zapneme. Krok 3: Hotový chléb necháme v pekárně vychladnout a pak ho vyklopíme.

Zveřejněno 21. 12. 2023

Poznámka autora Javor

Délka programu při použití pekárny ETA Dellica 3:50 hod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Toustový chléb z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YEyYA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Toustový chléb z domácí pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YEyYA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Jedná se o recept, který výrobce pekárny přikládá k domácím pekárnám ETA.

Suroviny:
mléko, vejce, máslo, cukr, sůl, droždí sušené, mouka polohrubá, mouka hladká

Přidat fotografie receptu