Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špízy pod slaninou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Boubelinda

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 869 kJ /
925 kcal
Bílkoviny8,38 g
Tuky85,37 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy27,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso si nakrájíme na kostky a osolíme. Ostatní suroviny si také nakrájíme, kromě slaniny. Krok 2: Vše napichujeme střídavě na špejlata a položíme do pekáčku. Na Špízy položíme slaninu, podlijeme vodou a pečeme na 250 °C do měkka. Krok 3: Asi půl hodiny pečeme přikryté a potom odkryjeme, aby byla slaninka křupavá a dopečeme.

Zveřejněno 30. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špízy pod slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YvAO

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špízy pod slaninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YvAO

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
kuřecí špízy se žampiony slaninou, špízy recept, špizy -recepty, kuřecí špíz se slaninou, recept na spizy, vepřové špízy se slaninou, kuřecí špízy se slaninou, špízy recepty, recept spizy, špíz se slaninou, špíz se slaninou, jak peceme spizy, peceme spizy, vepřovy špíz, vepřové maso se slaninou, vepřový špíz se slaninou a žampiony, recepty na špízy, špízy - recepty, recepty špíz, zampiony na spizu se slaninou

Suroviny:
plátek vepřový, žampióny, paprika čerstvá červená, cibule, klobása, slanina, sůl

Přidat fotografie receptu