Králík braillon s dijonskou hořčicí a vínem
Ke svátečnímu obědu, nebo rodinné sešlosti, je pečený králík ideální volbou. Vyzkoušejte francouzský recept na králíka braillon, s dijonskou hořčicí a smetanovo-vinnou omáčkou. Pokrm perfektně doplní šťouchané brambory.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 010 kJ / 1 436 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,84 g |
| Tuky | 125,40 g |
| Vláknina | 2,40 g |
| Cholesterol | 301 mg |
| Sodík | 1,52 g |
| Sůl | 3,85 g |
| Sacharidy | 25,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík braillon s dijonskou hořčicí a vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrLNn
Moje poznámka
Králík braillon s dijonskou hořčicí a vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrLNn
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 4 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moravanské kuřecí nudličky
wimra před 23 minutami
Sýrové karbanátky
Slaninova.L. před 26 minutami
Jahodový likér
Jirka55221 před 1 hodinou
Domácí chleba
Samjda před 2 hodinami
Vánoční věnec
Stefi.f před 6 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 13 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 15 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 15 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 15 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 15 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
olej,
víno bílé,
rozmarýn,
tymián,
smetana ke šlehání
Komentáře (11)
Na internetu je několik receptů s tímto názvem. Koukni do Googlu.
Králíci se nám zatím nepřejedly díky mnoha způsobům na jaké je upravuji, baví mě to.