Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filety z aljašské tresky na másle

Připravit chutně tresku není vůbec těžké. Vhodně ji okořeňte a nechte chvilku odležet. Pak ji osmažte na kvalitním oleji spolu s kouskem másla. Z obyčejné ryby bude lahůdka. Podávejte nejlépe s bramborem.

Hodnocení receptu je 5,0 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Anna Kocikova Anna Kocikova

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 4 min Doba tepelné úpravy: 6 min + 10-15 minut na odležení

10 min (4 min příprava + 6 min tepelná úprava, + 10-15 minut na odležení )

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 852 kJ /
682 kcal
Bílkoviny0,46 g
Tuky75,30 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 166 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,52 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety osušíme, z obou stran lehce posypeme kmínem a solí a necháme 20 minut při pokojové teplotě odpočinout. Krok 2: V pánvi na dobře rozehřátém másle s olejem filety opečeme po 3 minutách z každé strany. Krok 3: Podáváme s vařenými brambory, posypané nakrájenou natí a přelité výpekem.

TIP: Jak pracovat s mraženou treskou

Zveřejněno 6. 3. 2024

Poznámka autorky Anna Kocikova

Známá a velice rychlá příprava rybích filet. Pokud budete dělat kapra nebo jinou rybu nakrájenou na silnější díly, musíte počítat s delší dobou úpravy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filety z aljašské tresky na másle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDrgV

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filety z aljašské tresky na másle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XDrgV

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

Marie Svarcova: Moanka: Moc vám děkuji:-KV jednoduchosti je krása a ryby jen se solí a kmínem máme nejraději:-QI kapra jsme měli o Vánocích v této úpravě.V trojobalu byl až druhý den:-8

:-)<3:yes::yes: také máme rádi ryby - jednoduše upravené jsou nejlepší :-K

Mňam. Ryby mám moc ráda. A ty nepotřebují ničím moc přebít. <3 Dobrůtka! <3

Moc jste mě potěšili:-8Velké díky vám všem:-K
Chtěla jsem původně dát jen fotku k nějakému receptu,které tady jsou.Ale stejný recept jsem nenašla a tak jsem tento pro oživění chutné ryby přidala:-)

Moc pěkné :-K:yes::yes:

Drahuško, přesně takto připravujeme ryby, je to ta nejlepší, nejrychlejší a nejdobřejší úprava.<3

Moc pěkné. Jednoduché, čistá chuť.
Hvězdičky letí.
:-K

:yes::yes:Vynikající.:-K

Hezky a jednoduše uvařeno! Dala bych si.:-*

Suroviny:
treska aljašská, máslo, olej, cibule lahůdková

Přidat fotografie receptu