Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát s citronovým pepřem

Maso z candáta je šťavnaté a měkké, což ocení každý milovník rybích delikates. Takto okořeněné filety nabízí kombinaci lahodně grilovaného candáta s výraznou citrusovou pikantností citronového pepře.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Kocmax Kocmax

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 399 kJ /
334 kcal
Bílkoviny74,80 g
Tuky3,20 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 140 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy1,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybu osolíme, opepříme a posypeme kmínem. Krok 2: Na suché teflonové pánvi pečeme po každé straně 3-4 minuty tak dlouho, až maso zbělá a ztratí průhlednost. Krok 3: Servírujeme s bramborovou kaší nebo s chlebem.

Zveřejněno 11. 3. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát s citronovým pepřem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYkGQ

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Candát s citronovým pepřem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYkGQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
candát, pepř citronový, sůl, kmín celý

Přidat fotografie receptu