Kinder cheesecake
Uvnitř mléčné a zvenku čokoládové. Takové jsou oblíbené čokoládové tyčinky, ze kterých připravíme nepečený cheesecake. Ten zachová dokonalou a pro tyto tyčinky typickou chuť spojení mléka a čokolády. Jen bude těžké vydržet, než se správně vychladí.
Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 36 780 kJ / 8 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,14 g |
Tuky | 700,27 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 1,41 g |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 1,97 g |
Sacharidy | 534,37 g |
Postup přípravy
Krok 1: Sušenky nadrtíme a máslo rozpustíme. V misce je pak společně smícháme. Do přichystané kulaté formy tuto směs upěchujeme a zarovnáme lžící.
Krok 2: V další misce odvážíme Kinder čokoládky a necháme je rozpustit v mikrovlnné troubě. Takto rozpuštěné je smícháme s mascarpone do hladkého krému.
Krok 3: Vychlazenou smetanu vyšleháme do polopevné šlehačky a zlehka ji vmícháme ke krému z mascarpone. Takto hotovou náplň nalijeme na sušenkový korpus a zarovnáme. Necháme chvíli zchladit v lednici.
Krok 4: Další část čokoládek Kinder rozpustíme a vmícháme k nim lehce ohřátou smetanu. Důkladně promícháme.
Krok 5: Hotovou polevu nalijeme na dort a dáme jej do lednice vychladit do druhého dne. Před servírováním pak dozdobíme šlehačkou, čokoládou nebo ovocem.
Zveřejněno 20. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kinder cheesecake
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY2wV
Moje poznámka
Kinder cheesecake
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY2wV
Nejnovější recepty
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Přidáno před 57 minutami
Babiččiny bramborové klobásky
Přidáno před 1 hodinou
Avokádová omeleta bez mouky (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 1 hodinou
Cuketová polévka v kuřecím vývaru s hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené plněné kaiserky
Přidáno před 21 hodinami
Avokádový krém s kešu ořechy
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Petr Štěpánek preferuje chlapské vaření: Používám koření, které by normální člověk nepozřel, směje se herec
Brokolicové gnocchi si zamilujete: Příprava je snadná, chuť luxusní, s malým trikem je navíc budete mít jako z restaurace
Milujete drobenku? Připravte si ji zásoby a podle jednoduchého návodu dobře zabalte a zamrazte. Vydrží až tři měsíce
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Loupáky
Neregistrovaný před 1 minutou
Nafoukané trubičky
Neregistrovaný před 2 minutami
Banana bread - banánový chlebíček
Neregistrovaný před 4 minutami
Vajíčko v mikrovlnce
Neregistrovaný před 4 minutami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Neregistrovaný před 5 minutami
Smažený bramborový knedlík v těstíčku
Neregistrovaný před 5 minutami
Babiččiny bramborové klobásky
Neregistrovaný před 14 minutami
Bábovka z majonézy
Neregistrovaný před 14 minutami
Pangas na kopru, tymianu a kmínu
Neregistrovaný před 27 minutami
Cuketová polévka v kuřecím vývaru s hráškem
Neregistrovaný před 30 minutami
Suroviny:
máslo,
sušenky,
tyčinka čokoládová,
smetana ke šlehání,
mascarpone,
tyčinka čokoládová,
smetana ke šlehání
Komentáře