Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová krkovička na bavorské hořčici

Toto jídlo zaujme skvělou chutí a jednoduchou přípravou. Plátky šťavnatého vepřového masa ochucené bavorskou hořčicí se sladkou, jemnou kořeněnou chutí upečeme doměkka a podáváme s pečenými zeleninovými hranolky.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 40 min

75 min (35 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 124 kJ /
269 kcal
Bílkoviny4,13 g
Tuky17,66 g
Vláknina10,51 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 130 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy19,99 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Silnější plátky krkovice osolíme a opepříme a potřeme z obou stran bavorskou hořčicí. Krok 2: Poklademe do pekáčku, přidáme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek, plátky másla a vývar. Krok 3: Pečeme v troubě na 180 °C asi 35-40 minut doměkka. Krok 4: Mrkev a petržel očistíme a nakrájíme na hranolky, dáme menšího pekáčku, osolíme a pokapeme olejem. Upečeme na 180 °C doměkka.

TIP: Jak udělat vepřovou krkovici v troubě

Zveřejněno 20. 3. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová krkovička na bavorské hořčici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2Zq5

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová krkovička na bavorské hořčici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2Zq5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Marie Svarcova: Prodává se i tady, ale my vozíme z Německa, máme to kousek. :-K

:-)<3:yes::yes: Moc dobře to vypadá a určitě i tak chutná. To hořčici znám jemně pikantní ale měla jsem ji dovezenou z Německa . :-K

Suroviny:
krkovice vepřová, sůl, pepř mletý, bavorská hořčice, máslo, vývar masový, cibule, česnek, mrkev, petržel, sůl, olej

Přidat fotografie receptu