Karbanátky z hovězího masa se zeleninou
Základem chutných karbanátků je dobře okořeněné mleté maso. Jsou opravdu šťavnaté a krásně voní po rozmarýnu. Pečené karbanátky můžeme podávat s vařeným bramborem, nebo hebkou kaší.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 236 kJ / 534 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,13 g |
Tuky | 52,67 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 10,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky z hovězího masa se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW7J9
Moje poznámka
Karbanátky z hovězího masa se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QW7J9
Nejnovější recepty
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 3 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 19 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 20 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 4 hodinami
Nadýchaný závin bez kynutí
sarkahumlova před 4 hodinami
Návykové bramborové smaženky
nespokojenost před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 11 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 13 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 13 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 17 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 18 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 18 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 19 hodinami
Suroviny:
sůl,
pepř mletý,
česnek,
majoránka,
koření kari,
chilli,
cibulka jarní,
cibule,
olej,
smetana 33%,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
petrželka,
rozmarýn
Komentáře (4)