Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květák z remosky

Příprava potravin v remosce je energeticky úsporná a v podstatě s minimem vynaložené práce. Květák nemusíte předem vařit, ani poté smažit na velké vrstvě oleje. Než bude hotov, můžete připravit brambory a oběd je hotový.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

LidaMD

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 104 kJ /
264 kcal
Bílkoviny21,70 g
Tuky18,90 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 648 mg
Sodík 249 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy1,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Syrový květák rozdělíme na části, omyjeme a osolíme. Poté obalíme klasick v trojobalu. Krok 2: Do remosky dáme na dno trochu oleje. Vyskládáme květák. Krok 3: Po 30 minutách květák otočíme na druhou stranu a dalších 30 minut pečeme.

TIP: Co dalšího uvařit z květáku

Zveřejněno 22. 3. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květák z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z60O5

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květák z remosky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z60O5

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Jo remoska, to je vynález! Dobrý oběd a s minimem práce u sporáku!:-*

Suroviny:
květák, mouka hladká, strouhanka, vejce, olej, sůl

Přidat fotografie receptu