Květák z remosky
Příprava potravin v remosce je energeticky úsporná a v podstatě s minimem vynaložené práce. Květák nemusíte předem vařit, ani poté smažit na velké vrstvě oleje. Než bude hotov, můžete připravit brambory a oběd je hotový.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 104 kJ / 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,70 g |
Tuky | 18,90 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 249 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 1,75 g |
Postup přípravy
Krok 1: Syrový květák rozdělíme na části, omyjeme a osolíme. Poté obalíme klasick v trojobalu.
Krok 2: Do remosky dáme na dno trochu oleje. Vyskládáme květák.
Krok 3: Po 30 minutách květák otočíme na druhou stranu a dalších 30 minut pečeme.
Zveřejněno 22. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květák z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z60O5
Moje poznámka
Květák z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z60O5
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 19 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 17 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 18 hodinami
Suroviny:
květák,
mouka hladká,
strouhanka,
vejce,
olej,
sůl
Komentáře (1)