Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Ať již k tilapii přidáte jako přílohu jasmínovou rýži, nebo batátové pyré věřte, že si pochutnáte. Dokřupava opečená ryba s asijskou omáčkou bude lahodná a vcelku lehká na přípravu. Potřebné suroviny lehce seženete.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 944 kJ / 704 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,06 g |
Tuky | 33,25 g |
Vláknina | 3,35 g |
Cholesterol | 228 mg |
Sodík | 4,55 g |
Sůl | 11,03 g |
Sacharidy | 39,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dk8Ry
Moje poznámka
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dk8Ry
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 33 minutami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 2 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 35 minutami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 13 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 14 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 14 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 16 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 16 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 17 hodinami
Suroviny:
tilapie,
sůl,
škrob kukuřičný,
olej arašídový,
cibulka jarní,
česnek,
zázvor čerstvý,
mrkev,
chilli paprika čerstvá,
omáčka sojová,
omáčka sojová,
omáčka chilli sladká,
šťáva limetková
Komentáře (8)