Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Škvarkovník

Chléb je lehounký a voňavý. Pokud se potřebujete svým chlebem "vytáhnout", tento úžasně voňavý bochníček s kousky škvarků ve střídě vděčně uvítají téměř všichni. Zcela čerstvý se dá jíst i suchý, popř. ho podat s trochou jednoduché pomazánky nebo sýrem.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

cathleen cathleen

Snadný

Doba přípravy 200 min Doba přípravy: 200 min

200 min (200 min příprava)

Suroviny pro 1 kus

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 151 kJ /
2 665 kcal
Bílkoviny72,20 g
Tuky90,06 g
Vláknina21,24 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 367 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy380,84 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravené suroviny dáme do pekárny (v pořadí tekuté, pak suché, droždí a kvásek nahoru na mouku do protilehlých rohů). Krok 2: Navolíme a zapneme program Základní (Klasik). Krok 3: Po upečení chleba opatrně vyklepeme z formy, vytáhneme z něj háky a chléb dáme vychladnout na mřížku.

TIP: Jak vybrat domácí pekárnu

Zveřejněno 12. 4. 2024

Poznámka autorky cathleen

Tento a další moje recepty najdete na mém webu www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Škvarkovník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1w4Yj

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Škvarkovník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1w4Yj

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Marie Svarcova: ano, chleby se škvarky chutnají i suché :-8

:-)<3:yes::yes: skvělý chléb , pro mne NEJ :-K

Suroviny:
voda, cukr, kmín celý, sůl, škvarky, mouka chlebová pšeničná, mouka žitná chlebová, mouka hladká, droždí čerstvé, kvas žitný,

Přidat fotografie receptu