Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí v pivní marinádě

Krůtí maso je téměř bez tuku a obsahuje velké množství bílkovin. Nevíte jak jej připravit? Naložte jej do lehce pikantní pivní marinády a poté opečte na grilu. Podávat jej můžete s vařeným bramborem nebo pečivem.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min + doba marinování, minimálně 24 hodin

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava, + doba marinování, minimálně 24 hodin)

14. 6. 2024 16:29

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 204 kJ / 1 483 kcal
Bílkoviny117,40 g
Tuky100,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 479 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy12,58 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: prsa krůtí, pivo světlé, olej olivový, omáčka chilli, sůl hrubozrnná

TopRecepty.cz

Krůtí v pivní marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1w4ZP