Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bublanina s drobenkou podle Josefa Maršálka

Vláčná, nadýchaná, plná drobného ovoce, které jsme zrovna posbírali či natrhali na zahradě. Přesně taková je bublanina věhlasného cukráře Josefa Maršálka, který do těsta přidává podmáslí. A ovocem nešetříme, jde přece o ovocný moučník.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

17. 6. 2024 12:34

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie24 211 kJ / 5 787 kcal
Bílkoviny125,11 g
Tuky233,68 g
Vláknina19,74 g
Cholesterol 2,11 g
Sodík 2,15 g
Sůl5,22 g
Sacharidy779,81 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vejce, cukr krupice, máslo, mouka hladká, podmáslí, prášek do pečiva, citron, sůl, ovoce, mouka hrubá, mouka hladká, máslo, cukr krupice, rum, sůl

TopRecepty.cz

Bublanina s drobenkou podle Josefa Maršálka

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6QB2