Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchta s tvarohem a čokoládou II

Hrníčkové buchty jsou velmi snadné na přípravu, nepotřebujete váhu a suroviny vlastně jen dobře smícháte. Na takový základ se pak hodí třeba tvarohovo-máslový krém, který můžete dozdobit ještě čokoládovou polevou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

18. 6. 2024 07:19

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

malý pekáček

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie21 607 kJ / 5 164 kcal
Bílkoviny87,84 g
Tuky334,00 g
Vláknina16,00 g
Cholesterol 1,01 g
Sodík 500 mg
Sůl1,43 g
Sacharidy443,73 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Recept je do malého pekáčku. Na plech je nutné dávku zdvojnásobit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, mléko, olej, kakao, prášek do pečiva, cukr, vejce, mouka hrubá, tvaroh, máslo, cukr moučkový, máslo, čokoláda

TopRecepty.cz

Buchta s tvarohem a čokoládou II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2kWMK