Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš na slanině s francouzskou hořčicí

Guláš je v naší kuchyni oblíbeným pokrmem. Lze jej připravit na mnoho způsobů. V tomto receptu najdete inspiraci na guláš z kližky, který je dochucen dvěma druhy hořčice. Ideálně jej podávejte s knedlíkem a čerstvou cibulkou.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Fakira Fakira

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 179 kJ /
2 911 kcal
Bílkoviny181,58 g
Tuky213,63 g
Vláknina17,32 g
Cholesterol 454 mg
Sodík 3,43 g
Sůl8,55 g
Sacharidy61,13 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji nebo sádle zpěníme na kostky nakrájenou slaninu a cibuli. Krok 2: Poté přidáme nakrájenou kližku, necháme zatáhnout a zaprášíme moukou. Maso poobalujeme v mouce a následně podlijeme vývarem nebo vodou. Krok 3: Guláš dochutíme kečupem, hořčicí, česnekem, osolíme a opepříme. Vaříme do změknutí masa. V případě potřeby zahustíme granulovanou jíškou.

Zveřejněno 18. 6. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš na slanině s francouzskou hořčicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/689Qn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Guláš na slanině s francouzskou hořčicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/689Qn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Jelikož úvodní fotka byla stažená z internetu, tak jsem ji odstranila. Prosím, přidávejte pouze vlastní fotografie! Děkuji.

Petan3: s kečupem sdílím stejné stanovisko, už jenom to že vydrží deset let a nic se sním nestane, tak co je to asi plast

Fakira: V pohodě, někdy se musí improvizovat, nic ve zlém :-)

Petan3: protože kečup, protlak jsem neměla a byl to pokus i s hořčicemi. Halt jsem pořídila pěknou kližku a nechala se inspirovat několika různými recepty na gullage. Však podle mne vařit nemusíte. Jinak gullage se snědl, manžel dovalil po šichtě a něco remcal ale snědl ho, páč robí na předku v dole a zrovna meli malej zával, tak tam byl dva dny bez žrádla...

Proboha proč kečup ? Lépe asi rajský protlak a zarestovat než "dochutit kečupem";-(

:-)<3:yes::yes: Recept i foto se mi líbí :-K

Suroviny:
kližka hovězí, slanina, cibule, kečup sladký, hořčice francouzská, hořčice plnotučná, mouka hladká, česnek, paprika čerstvá červená, olej, vývar masový, sůl, pepř mletý, jíška

Přidat fotografie receptu