Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky z hub

Smažené a na povrchu křupavé karbanátky můžete připravit i bez masa. Místo něj stačí použít směs hub, díky kterým budou dobře chutnat i krásně vonět. Pokud jste si z lesa přinesli plný košík hub, určitě je vyzkoušejte.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 20 min bez doby odležení

60 min (40 min příprava + 20 min tepelná úprava, bez doby odležení)

22. 6. 2024 23:04

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 146 kJ / 752 kcal
Bílkoviny31,74 g
Tuky54,89 g
Vláknina22,20 g
Cholesterol 559 mg
Sodík 279 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy22,83 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bayta (moderátorka)

23. 6. 2024 10:32

To je dobrý nápad, děkuji za inspiraci :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: houby, houska, mléko, sádlo, cibule, sůl, pepř mletý, kmín mletý, vejce, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Karbanátky z hub

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mZyo0