Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Meteník z pečenky

Meteník je slaný koláč původem ze Slovenska. Jeho základem je kynuté těsto se zelím a uzené maso. Příjemná vůně tohoto koláče vám již během pečení provoní celou kuchyň. Meteník můžete podávat teplý i studený.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 40 min

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava)

26. 6. 2024 13:27

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie10 205 kJ / 2 439 kcal
Bílkoviny100,12 g
Tuky98,33 g
Vláknina30,68 g
Cholesterol 506 mg
Sodík 3,83 g
Sůl9,11 g
Sacharidy275,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Místo másla na konečném potření upečeného meteníku, můžeme dát 4 lžíce oleje nebo rozpuštěné sádlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

27. 6. 2024 06:59

:-)<3:yes::yes: Recept se mi moc líbí a foto mě láká k vyzkoušení. Určitě brzy zkusím :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, mouka hladká, vejce, droždí čerstvé, cukr, zelí kysané, mléko, cibule sušená, šunka, bůček uzený, česnek sušený, kmín mletý, sůl, sádlo, máslo, voda, česnek

TopRecepty.cz

Meteník z pečenky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z6076