Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybízová bábovka

Klasická bábovka bude chutnat ještě lépe, když ji ochutíme čerstvým rybízem. Kuličky červeného rybízu, ukryté v dobrém vláčném těstě, při ochutnání příjemně překvapí svou osvěžující sladkokyselou chutí.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

27. 6. 2024 13:33

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 778 kJ / 4 249 kcal
Bílkoviny77,24 g
Tuky149,12 g
Vláknina21,75 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 314 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy638,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: vejce, cukr krupice, mléko, olej, mouka polohrubá, kypřící prášek, rybíz, tuk, mouka

TopRecepty.cz

Rybízová bábovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kR7qx