Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékané cukety s lilkem

Během letní sezóny se v našich kuchyních často objevuje cuketa, kterou můžeme připravit na mnoho způsobů. Skvěle chutná i zapečená s lilkem a rajčaty, ochucená čerstvou bazalkou. Můžeme si ji dát jako lehkou večeři nebo přílohu k masu.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 45 min

75 min (30 min příprava + 45 min tepelná úprava)

28. 6. 2024 16:36

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 190 kJ / 1 240 kcal
Bílkoviny94,53 g
Tuky81,70 g
Vláknina7,36 g
Cholesterol 977 mg
Sodík 982 mg
Sůl2,30 g
Sacharidy29,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Je lepší použít menší lilky. Jsou lepší na chuť, protože nejsou tak hořké.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Suroviny: lilek, cuketa, sůl, pepř mletý, olej olivový, rajče, bazalka čerstvá, vejce, sýr mozzarella, petrželka

TopRecepty.cz

Zapékané cukety s lilkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31wMr