Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mandlová houbová omáčka

Houbovou omáčku připravujeme tradičně jako krémovou, smetanovou. Toužíte-li po změně, vyzkoušejte tuto verzi. Mražené povařené houby smícháme s řapíkatým celerem, cibulí a na finále také s mandlemi. Ty budou skvělým křupavým elementem směsi.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 35 min

40 min (5 min příprava + 35 min tepelná úprava)

29. 6. 2024 08:29

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 797 kJ / 907 kcal
Bílkoviny22,86 g
Tuky66,79 g
Vláknina25,55 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy42,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Chlebajez Chlebajez

před 23 hodinami

Marie Svarcova: Tak jako relax mrknu co kde mám a ejhle - mandličky, no a co snimi? A ejhle houby překážji v mrazáku! Letní sortiment v hangáru se zeleninou vládne řapíkatý celer. Mezi až podvodně předraženým zbožím se dá pár stvolů použít prakticky do všeho a najednou je na světě, taková normální houbová máčka. Na rozdíl od mrkve za 40, která za tři dny zčerná, tak celer alespoň chvilku vydrží...

Marie Svarcova Marie Svarcova

29. 6. 2024 22:47

:-)<3:yes::yes: Recept se mi líbí :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: houby mražené, cibule, celer řapíkatý, sádlo, mandle, kmín celý, mouka hladká, sůl, voda

TopRecepty.cz

Mandlová houbová omáčka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jR8oW