Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaná vepřová plec pečená v troubě

Klíčem k dobře připravenému vepřovému masu je delší doba marinování a dobře okořeněná marináda, která zaručí že maso získá skvělou chuť a bude krásně křehké a šťavnaté. Můžete jej podávat se šťouchaným bramborem nebo lehkým zeleninovým salátem.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 40 min bez doby marinování masa

75 min (35 min příprava + 40 min tepelná úprava, bez doby marinování masa)

29. 6. 2024 10:28

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 218 kJ / 769 kcal
Bílkoviny6,43 g
Tuky54,01 g
Vláknina11,44 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,38 g
Sůl3,75 g
Sacharidy62,11 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

před 19 hodinami

Anna Kocikova: Aničko, moc děkuji. Ano bylo to moc dobré :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

před 19 hodinami

Romanko i z té krásné fotky je poznat,že to bylo chutné a šťavnaté jídlo:-Q:-K

RubyRom RubyRom

29. 6. 2024 23:00

Marie Svarcova: Moc děkuji :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

29. 6. 2024 22:44

:-)<3:yes::yes:Marináda skvělá a vypadá to velmi dobře, určitě i tak chutná. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, olej, hořčice plnotučná, omáčka sojová, omáčka worcesterová, med, česnek, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, zázvor sušený, cibule, tymián, rozmarýn, sůl

TopRecepty.cz

Marinovaná vepřová plec pečená v troubě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lY7ql