Marinovaná vepřová plec pečená v troubě
Klíčem k dobře připravenému vepřovému masu je delší doba marinování a dobře okořeněná marináda, která zaručí že maso získá skvělou chuť a bude krásně křehké a šťavnaté. Můžete jej podávat se šťouchaným bramborem nebo lehkým zeleninovým salátem.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 218 kJ / 769 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,43 g |
Tuky | 54,01 g |
Vláknina | 11,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,75 g |
Sacharidy | 62,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná vepřová plec pečená v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY7ql
Moje poznámka
Marinovaná vepřová plec pečená v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY7ql
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 14 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Přidáno 1. 4. 2025 18:34
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 1. 4. 2025 17:16
Vajíčkový cottage salát
Přidáno 1. 4. 2025 14:00
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Reveroger před 1 hodinou
Kedlubnový míchaný salát
Sahula před 2 hodinami
Kedlubnový salát s okurkou
Sahula před 2 hodinami
Hovězí plátky na špeku a pórku
Ongbac3 před 2 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 2 hodinami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Ashelin před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Rradka před 4 hodinami
Rychlá buchta Margot
XNika před 5 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
lukasvanek237 před 6 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
olej,
hořčice plnotučná,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
med,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
zázvor sušený,
cibule,
tymián,
rozmarýn,
sůl
Komentáře (4)