Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lilková caponata

Caponata může trochu připomínat francouzské ratatouille, pochází však z Itálie. Jde o jídlo, které připravíme na pánvi z lilků a další zeleniny, a podáváme s opečenou ciabattou jako lehký oběd nebo předkrm.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

1. 7. 2024 13:49

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 148 kJ / 513 kcal
Bílkoviny16,53 g
Tuky4,20 g
Vláknina28,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 304 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy90,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: lilek, sůl, olej olivový, cibule, fenykl, cuketa, protlak rajčatový, cukr krupice, ocet balsamiko, olivy černé, rajče cherry, bazalka čerstvá, sůl, pepř mletý, ořechy piniové, ciabatta

TopRecepty.cz

Lilková caponata

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/73Xgw