Lilková caponata
Caponata může trochu připomínat francouzské ratatouille, pochází však z Itálie. Jde o jídlo, které připravíme na pánvi z lilků a další zeleniny, a podáváme s opečenou ciabattou jako lehký oběd nebo předkrm.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 148 kJ / 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,53 g |
Tuky | 4,20 g |
Vláknina | 28,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 304 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 90,00 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krkovice v pikantní omáčce s rajčaty a houbami
Přidáno před 6 hodinami
Meruňková marmeláda s levandulí
Přidáno před 9 hodinami
Koláč z křehkého těsta s meruňkami
Přidáno před 18 hodinami
Thajská pánev
Přidáno před 19 hodinami
Těstoviny se zeleninovým lečem
Přidáno před 19 hodinami
Kuře pěkně šťavnaté z pečenky
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená krkovička podle magazínu Albert
MAMINECKA uvařila před 3 minutami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Tesco uvařila před 29 minutami
Mechový dort (se špenátem)
123_123 uvařila před 3 hodinami
Borůvky ve vlastní šťávě
e.stejsi uvařila před 4 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Veronika_18 uvařila před 4 hodinami
Hamburger
JohnyCipera uvařil před 4 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
miiliik uvařila před 4 hodinami
Ražniči na plechu
Jan Nemec uvařil před 4 hodinami
Podmáslové vdolečky
www.anka@ uvařila před 4 hodinami
Luxusní míchaná vejce
fesuch uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Suroviny: lilek, sůl, olej olivový, cibule, fenykl, cuketa, protlak rajčatový, cukr krupice, ocet balsamiko, olivy černé, rajče cherry, bazalka čerstvá, sůl, pepř mletý, ořechy piniové, ciabatta
Lilková caponata
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73Xgw
0 názorů