Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Libečková sůl

Libečková sůl je aromatická směs, ideální pro dochucování polévek, omáček, masových pokrmů, salátů a dalších jídel. Libeček, známý také jako „maggi bylinka“ kvůli své podobné chuti jako oblíbená tekutá dochucovadla, je ceněn pro své bohaté aroma a schopnost zvýraznit chuť pokrmů.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

1. 7. 2024 14:46

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Majkaa Majkaa

1. 7. 2024 21:29

Taky to tak mám, málo místa:-)vyzkouším ještě celerovou nať.

Skvělý tip, jak uchovat libeček na zimu. Děkuji. Dávám do mrazáku, ale protože neustále bojuji s místem, mám ho zamraženého jen trochu. Perfektní nápad :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: libeček, sůl

TopRecepty.cz

Libečková sůl

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82Ejl