Libečková sůl
Libečková sůl je aromatická směs, ideální pro dochucování polévek, omáček, masových pokrmů, salátů a dalších jídel. Libeček, známý také jako „maggi bylinka“ kvůli své podobné chuti jako oblíbená tekutá dochucovadla, je ceněn pro své bohaté aroma a schopnost zvýraznit chuť pokrmů.
Postup přípravy
Sůl po vysušení dáme do skleniček a skladovat můžete ve spíži nebo mrazáku. Sůl bylinky konzervuje. Krok 3: Jako dochucovadlo se dá použít do čehokoliv, ryby, polévky, saláty...
Zveřejněno 1. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Libečková sůl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Ejl
Moje poznámka
Libečková sůl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Ejl
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 1 hodinou
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 2 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 5 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 33 minutami
Masové koule v kari omáčce
ricci před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 17 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 17 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 18 hodinami
Komentáře (4)