Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Meruňková marmeláda s levandulí

Úrodu meruněk můžeme zužitkovat v dobré meruňkové marmeládě. Tu využijeme po celý rok v dezertech, či jen tak namazanou na pečivu s máslem. Díky levanduli bude marmeláda krásně vonět.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

3. 7. 2024 07:22

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 333 kJ / 3 426 kcal
Bílkoviny19,26 g
Tuky2,72 g
Vláknina40,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy810,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

4. 7. 2024 07:35

:-)<3:yes::yes::-K Líbí se mi :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: meruňky, cukr krupice, citron,

TopRecepty.cz

Meruňková marmeláda s levandulí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J6Q4l