Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Letní perník

Perník je oblíbený díky rychlé a snadné přípravě. Během léta ho můžeme trochu ozvláštnit přidáním červeného rybízu. Drobné kuličky rybízu v těstě příjemně osvěží. Na závěr perník potřeme čokoládovou polevou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 35 min

75 min (40 min příprava + 35 min tepelná úprava)

4. 7. 2024 17:08

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie17 619 kJ / 4 211 kcal
Bílkoviny101,11 g
Tuky98,65 g
Vláknina35,50 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 488 mg
Sůl2,03 g
Sacharidy712,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Moanka Moanka

5. 7. 2024 20:49

Pěkný recept… :-8 Dala bych si… <3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, mouka hladká, cukr krupice, kypřící prášek, kypřící prášek do pečiva, kakao, vejce, olej, marmeláda rybízová, mléko, ovoce, poleva čokoládová, tuk, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Letní perník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2y3N