Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaná se zeleninou pečená v pečence

Oblíbenou českou klasikou je bezesporu sekaná, které málokdo odolá. Za pomoci pečicího hrnce zvládnete hravě upéct sekanou, plnou papriky a jarní cibulky, krásně vonící po česneku. Šťavnatý plátek podáváme s hebkou bramborovou kaší.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min bez doby odležení

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava, bez doby odležení)

5. 7. 2024 12:04

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 408 kJ / 1 532 kcal
Bílkoviny162,64 g
Tuky92,82 g
Vláknina4,19 g
Cholesterol 605 mg
Sodík 429 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy10,47 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

K pomletí masa jsem použila cca 500 g bůčku a 300 g krkovice.

Objem pečící nádoby: 4,3 l, rozměr: 28 X 28 X 11 cm.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso vepřové mleté, smetana ke šlehání, česnek, paprika, cibulka jarní, kmín drcený, pepř mletý, sůl, strouhanka, olej, voda, máslo

TopRecepty.cz

Sekaná se zeleninou pečená v pečence

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G68LQ