Hovězí dušené po asijsku s pak choi
Pokrmy asijských chutí se těší veliké oblibě. Pečlivě připravené hovězí maso bude krásně křehké a voňavé. V kombinaci s lahodným pak choi a rýží, nebo nudlemi, si toto jídlo opravdu vychutnáte.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 978 kJ / 712 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,50 g |
Tuky | 19,80 g |
Vláknina | 1,13 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 540 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 9,28 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace z časopisu Prima Fresh. Přizpůsobeno mé chuti. Asiaté neformují z rýže žádné kostky , jehlany apod. podávají rozprostřenou nebo zvlášť v misce. Jídelní hůlky se nezapichují do jídla, nepokládají ve tvaru V ani přes misku či talíř.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí stripsy z trouby s vlažným dýňovým salátem
Přidáno před 4 hodinami
Diabetické lívanečky s kysanou smetanou a borůvkami
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí prsa s korejskou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Bábovka s bílým jogurtem
Přidáno před 21 hodinami
Jablečno skořicové muffiny z podmáslí
Přidáno před 22 hodinami
Hovězí vývar s obláčky
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cuketový perník
Eva.K. uvařil před 21 minutami
Cukeťák II
Eva.K. uvařila před 1 hodinou
Rychlá hrníčková bábovka
mariko uvařila před 1 hodinou
Citronová bábovka
NANNY uvařila před 1 hodinou
Koláč s jablečnou nádivkou
Kokoska1302 uvařil před 1 hodinou
Karbanátky
sofia_loren uvařil před 2 hodinami
Nejjednodušší tvarohové těsto na ovocné knedlíky (bez vejce)
Zuzka1023 uvařila před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Flenky uvařila před 3 hodinami
Křehký tvarohový dezert s malinami
Alisek730 uvařil před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Evellinka uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sójová omáčka: Tmavě hnědá slaná tekutina je v asijských pokrmech nenahraditelná
Strava starověkých Řeků se nelišila od té dnešní středomořské. Prim hrály olivy, ryby a víno, dezerty se připravovaly i z fazolí
Jak správně uvařit rýži? Poradíme, jak tuto přílohu dotáhnout k dokonalosti
Další recepty
Suroviny: kýta hovězí, olej, cibule šalotka, česnek, zázvor, víno rýžové, vývar hovězí, šťáva pomerančová, římský kmín mletý, badyán, omáčka sojová sladká, ocet rýžový, chilli paprika čerstvá, zelí čínské pak choi
Hovězí dušené po asijsku s pak choi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxZGR
0 názorů