Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová krkovice se slaninou na černém pivu

Velmi jednoduchá příprava a přitom slibuje výborný chuťový zážitek. Kombinace jemně prorostlé vepřové krkovice, cibule a česneku s černým pivem je skvělá. Připravte maso podle receptu - třebas k nedělnímu obědu.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 140 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 120 min

140 min (20 min příprava + 120 min tepelná úprava)

7. 7. 2024 13:46

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 543 kJ / 3 237 kcal
Bílkoviny163,91 g
Tuky246,62 g
Vláknina18,20 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 3,65 g
Sůl8,75 g
Sacharidy61,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Velice chutné jídlo, které je vhodné k obědu i večeři. Na přípravu není složité.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

8. 7. 2024 07:49

:-)<3:yes::yes: opravdu dobré, dělávám už spoustu let :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, česnek, slanina anglická, pivo černé, sůl, pepř mletý, brambory

TopRecepty.cz

Vepřová krkovice se slaninou na černém pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lY7z7