Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kešu pěna s rybízovým přelivem

Lahodná jemná pěna z kešu ořechů a kokosové smetany zalitá rybízovým přelivem chutná opravdu skvěle. Příprava je velmi jednoduchá a dezert je osvěžující a lehký, takže ho oceníte i v teplých dnech.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min bez doby namáčení ořechů

15 min (15 min příprava, bez doby namáčení ořechů)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 391 kJ /
3 201 kcal
Bílkoviny87,25 g
Tuky252,00 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy138,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve necháme namočit kešu ořechy na ideálně 3-6 hodin. Ořechy krásně změknou a půjdou snadno rozmixovat. Poměr pro namočení by měl být 2 hrnečky ořechů na 1 hrneček vody. Následně ořechy s vodou rozmixujeme a přidáme kokosovou smetanu. Krok 2: Připravíme rybízový přeliv. Očištěný rybíz vsypeme do kastrůlku a prohřejeme, poté přidáme kokosový cukr. Na zahuštění použijeme psyllium. Krok 3: Dezert podáváme ozdobený lístkem máty.

TIP: Co dalšího připravit z rybízu

Zveřejněno 8. 7. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kešu pěna s rybízovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9JLp

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kešu pěna s rybízovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9JLp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
oříšky kešu, smetana kokosová, rybíz, cukr kokosový, psyllium, máta

Přidat fotografie receptu