Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kešu pěna s rybízovým přelivem

Lahodná jemná pěna z kešu ořechů a kokosové smetany zalitá rybízovým přelivem chutná opravdu skvěle. Příprava je velmi jednoduchá a dezert je osvěžující a lehký, takže ho oceníte i v teplých dnech.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min bez doby namáčení ořechů

15 min (15 min příprava, bez doby namáčení ořechů)

8. 7. 2024 17:28

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie13 391 kJ / 3 201 kcal
Bílkoviny87,25 g
Tuky252,00 g
Vláknina15,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy138,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: oříšky kešu, smetana kokosová, rybíz, cukr kokosový, psyllium, máta

TopRecepty.cz

Kešu pěna s rybízovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9JLp