Kešu pěna s rybízovým přelivem
Lahodná jemná pěna z kešu ořechů a kokosové smetany zalitá rybízovým přelivem chutná opravdu skvěle. Příprava je velmi jednoduchá a dezert je osvěžující a lehký, takže ho oceníte i v teplých dnech.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 13 391 kJ / 3 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,25 g |
Tuky | 252,00 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 138,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablka na másle a medu s ořechy
Přidáno před 1 hodinou
Palačinková roláda s marmeládou a krémem
Přidáno před 5 hodinami
Houby v oleji
Přidáno před 20 hodinami
Kroupové rizoto s králičím masem, červenou řepou a koprovou smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí stripsy z trouby s vlažným dýňovým salátem
Přidáno 5. 10. 2024 14:53
Diabetické lívanečky s kysanou smetanou a borůvkami
Přidáno 5. 10. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Muffiny s kousky čokolády
KristynaSifi uvařila před 25 minutami
Hrníčkové knedlíky malinko jinak
ricci uvařila před 30 minutami
Houbová omáčka dle Jitky
Slanky uvařil před 32 minutami
Buřtgulášek
DMZ65 uvařila před 33 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Ilacek uvařila před 45 minutami
Dýně jako ananas
Porez22 uvařila před 1 hodinou
Houbový guláš s masem
Komtesina uvařil před 1 hodinou
Játrová omáčka
Standby uvařila před 1 hodinou
Vepřová játra na cibulce
radekfiala uvařila před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Matea uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karel Gott miloval obyčejná jídla, třeba holandský řízek, vzpomíná majitelka restaurace, kam zpěvák rád chodíval
Co dobrého upéct s rybízem? Snadno dostupné letní ovoce je skvělé na celou řadu moučníků
Otestovali jsme indické restaurace v Praze: Za tři stovky jsme našli jsme úžasné pokrmy i trochu nevýrazné chutě
Další recepty
Suroviny: oříšky kešu, smetana kokosová, rybíz, cukr kokosový, psyllium, máta
Kešu pěna s rybízovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9JLp
0 názorů