Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený květák se sýrem a pršutem ve smetaně

Květák je surovina, z které lze vykouzlit různorodá a velmi chutná jídla. Zapečený květák podle tohoto receptu je jedním z nich. O sytost a lahodnost v tomto pokrmu se postará množství sýra, pršutu a smetanové zálivky.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

9. 7. 2024 08:05

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je z časopisu Apetit, přizpůsobený mé chuti a možnostem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

11. 7. 2024 21:10

Moanka: :-) děkuji, moc nám chutnalo teplé i studené :-K Mějte se obě moc hezky. :-K

Moanka Moanka

11. 7. 2024 21:07

Nooo, to bych si fakt dala… :-8 <3

Marie Svarcova Marie Svarcova

9. 7. 2024 09:45

Bayta: :-) Moc děkuji a přeji dobrou chuť a krásný den:-K

Bayta (moderátorka)

9. 7. 2024 09:15

Moc pěkné jídlo, určitě vyzkouším :-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

9. 7. 2024 08:32

zuzi777a: :-) Mně se to líbilo tak jsem zkusila a bylo to fakt dobré.;-) Děkuji za komentář a přeji krásný den :-K

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

9. 7. 2024 08:22

Zase taková prima rychlovka! Děkuji za inspiraci.:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: květák, máslo, sůl, pepř mletý, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, sýr gouda, pršut, pažitka

TopRecepty.cz

Zapečený květák se sýrem a pršutem ve smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOQYB