Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky z mletého masa a cukety

Klasické šťavnaté karbanátky se obvykle připravují ze směsi vepřového a hovězího mletého masa. Dnes do nich přidáme i nastrouhanou cuketu. Smažené karbanátky podáváme se zeleninovou přílohou a bramborovou kaší.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

11. 7. 2024 21:28

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 543 kJ / 1 325 kcal
Bílkoviny102,48 g
Tuky90,67 g
Vláknina12,16 g
Cholesterol 758 mg
Sodík 1,35 g
Sůl3,02 g
Sacharidy22,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 7. 2024 07:03

:-)<3:yes::yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: maso mleté, cuketa, cibule, česnek, vejce, omáčka sojová, koření na grilovanou zeleninu, majoránka, sůl, pepř mletý, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Karbanátky z mletého masa a cukety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pY2rm