Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čokoládový srnčí hřbet s kandovaným ovocem

Ochutnejte lahodný dezert, který potěší milovníky čokolády a sladkých dobrot. Tento moučník, zdobený bohatou porcí šlehačky, kombinuje jemnou čokoládovou chuť s křupavými kousky ořechů a kandovaného ovoce.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 20 min

40 min (20 min příprava + 20 min tepelná úprava)

14. 7. 2024 19:26

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie22 203 kJ / 5 307 kcal
Bílkoviny73,58 g
Tuky338,71 g
Vláknina21,70 g
Cholesterol 674 mg
Sodík 371 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy480,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Za mého mládí se tento moučník (jako piškotový chlebíček) prodával v cukrárnách. Tento čokoládový dělávala podobně mamka a mám ho z jejího sešitu receptů.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, kakao, kypřící prášek, mléko, olej, vejce, kůra pomerančová kandovaná, ořechy, rozinky, čokoláda, smetana ke šlehání, máta, ovoce, zdobení čokoládové

TopRecepty.cz

Čokoládový srnčí hřbet s kandovaným ovocem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpk9z