Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolová pomazámka

Luštěniny jsou stále ještě nedoceněnou potravinou. Přitom mohou s přehledem nahradit i pořádnou porci masa. Přípravu receptu zjednodušíme využitím konzervovaných fazolí. Jednoduchá a pozoruhodně chutná pomazánka bude dílem několika minut.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

15. 7. 2024 19:14

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie193 kJ / 46 kcal
Bílkoviny3,24 g
Tuky2,88 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,14 g
Sacharidy1,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veruncicka

6. 8. 2024 10:17

Netradiční výborná pomazánka, která stojí za vyzkoušení. Výborná je na chlebu i na křupavé bagetě.

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

15. 7. 2024 21:03

Šikovná pomazánka! Dokážu si ji představit na chlebíku pod rajče, nebo okurku!:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: fazole, pomazánkové máslo, sůl, pepř mletý, pórek

TopRecepty.cz

Fazolová pomazámka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ERPRl