Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolová pomazámka

Luštěniny jsou stále ještě nedoceněnou potravinou. Přitom mohou s přehledem nahradit i pořádnou porci masa. Přípravu receptu zjednodušíme využitím konzervovaných fazolí. Jednoduchá a pozoruhodně chutná pomazánka bude dílem několika minut.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

sab.pol@ sab.pol@

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie193 kJ /
46 kcal
Bílkoviny3,24 g
Tuky2,88 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,14 g
Sacharidy1,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Fazole slijeme, propláchneme pod tekoucí vodou a dáme do misky. Fazole promixujeme dohladka tyčovým mixerem. Krok 2: Přidáme pomazánkové máslo, sůl, pepř a promícháme. Krok 3: Na závěr do pomazánky zlehka vmícháme na nudličky nakrájený pórek.

TIP: Jak se připravují luštěninové pomazánky

Zveřejněno 15. 7. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolová pomazámka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ERPRl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolová pomazámka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ERPRl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Netradiční výborná pomazánka, která stojí za vyzkoušení. Výborná je na chlebu i na křupavé bagetě.

Šikovná pomazánka! Dokážu si ji představit na chlebíku pod rajče, nebo okurku!:-*

Suroviny:
fazole, pomazánkové máslo, sůl, pepř mletý, pórek

Přidat fotografie receptu