Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fíková bublanina s rybízem

Bublanina je ideální způsob, jak zpracovat čerstvé ovoce. Připravíme ji snadno a během chvilky. V této bublanině použijeme netradiční kombinaci sladkých fíků a sladkokyselého šťavnatého rybízu.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

17. 7. 2024 10:33

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie12 613 kJ / 3 015 kcal
Bílkoviny64,22 g
Tuky124,44 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 687 mg
Sůl1,87 g
Sacharidy403,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: fíky čerstvé, rybíz, vejce, mouka polohrubá, cukr, tuk hera, mléko, prášek do pečiva, sůl, rum, sádlo, mouka

TopRecepty.cz

Fíková bublanina s rybízem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5z5p