Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilované maso s pepřem

Doba grilování přeje vyzkoušeným receptům na naložení masa. Kvalitní pepř a troška aromatického provensálského koření se postará o vynikající chuť kvalitního masa na grilu. Potřebná doba odležení pak zajistí i křehkost masa.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 10 min + doba odležení

15 min (5 min příprava + 10 min tepelná úprava, + doba odležení)

17. 7. 2024 10:23

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie128 kJ / 30 kcal
Bílkoviny0,45 g
Tuky0,56 g
Vláknina1,31 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy5,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: pepř zelený, pepř červený, koření provensálské, rajče sušené, maso vepřové

TopRecepty.cz

Grilované maso s pepřem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2j2n