Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený květák se smetanou

Květák patří mezi oblíbené suroviny v naší kuchyni. Vyzkoušejte tento snadný recept, ve kterém zapečeme růžičky květáku s cibulkou, vajíčky a smetanou. Jako bezmasý pokrm se skvěle hodí k vařeným bramborám.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

18. 7. 2024 09:58

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 518 kJ / 602 kcal
Bílkoviny32,62 g
Tuky44,85 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 849 mg
Sodík 384 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy16,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Monika146 (moderátorka)

19. 7. 2024 22:15

Také zapékám květák jako vy, jenom přidávám aspoň trošku anglické slaniny nebo šunky. Moji masožravci to tak mají raději :-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: květák, vejce, smetana, cibule, olej olivový, sůl, pepř mletý, ořech muškátový, máslo

TopRecepty.cz

Zapečený květák se smetanou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YEM6Y