Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Biftek s ostružinami

Pro milovníky kombinací sladkých a slaných chutí tu máme jednu specialitu. Dokonalý kus hovězí svíčkové jen lehce okořeníme a zprudka orestujeme. K němu pak připravíme výraznou omáčku z ostružin, vína a octa.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

22. 7. 2024 15:47

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 349 kJ / 322 kcal
Bílkoviny41,07 g
Tuky10,27 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 113 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy8,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bayta (moderátorka)

24. 7. 2024 20:25

Zajímavá kombinace <3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: ostružiny, svíčková hovězí, olej, koření steakové, tymián, máslo, cukr hnědý, víno červené, vývar masový, ocet balsamiko, sůl, sedmikráska, tymián

TopRecepty.cz

Biftek s ostružinami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G69vK