Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotlety na lilku s olivami

Tento pokrm je inspirován středomořskou kuchyní. Vepřové kotlety opečené na oleji podáváme se zeleninovou přílohou, kterou připravíme z lilků a krájených rajčat, ochucených bazalkou a olivami.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 35 min

40 min (5 min příprava + 35 min tepelná úprava)

24. 7. 2024 16:01

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 588 kJ / 379 kcal
Bílkoviny4,83 g
Tuky22,21 g
Vláknina6,21 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy37,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: olej olivový, lilek, ocet balsamiko, rajče loupané, česnek, bazalka čerstvá, olivy černé, kotleta vepřová, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Kotlety na lilku s olivami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qx2Q7